Viegla, aromātiska un maiga. Lai arī ir pikantās garšvielās – nebūt nav asa, bet ar jūtamu austrumniecisku aromātu.
0,5kg menca, 2tk tumšā sojas mērce, 1ēd.k. rīsu etiķis, 1ēd.k. medus, 1 ķiploka daiviņa, ½ pāksts čili, ½ pirksta garuma ingvera sakne
Mencu notīra, nogriež spuras un asti. Ķiploku sakapā, ingveru un čili piparu sagriež šaurās strēmelītēs. Sajauc sojas mērci, etiķi un medu, iemaisa pārējās garšvielas.
No folijas veido laiviņu. Mencas vidū liek 2/3 sagatavoto mērci, ar atlikušo ierīvē zivi no abām pusēm. Liek laiviņā, brīvi aizloka un cep cepeškrāsnī 200° aptuveni 20min.
Gatavu pasniedz tajā pašā folijas laiviņā. Sanāk 2 porcijas ar aptuveni 190kcal katrā.