Nekas revolucionārs, tomēr viegls, gaisīgs un našķīgs.
Veikalos vienā plauktā ar lavašiem ir sastopamas apaļas lavašmaizītes, kuras var smuki pārgriezt uz pusēm plakaniskā veidā. Tās būs tās īstās, bet tikpat labi tas var būt plakanais lavašs, tortiljas vai līdzvērtīgs ietinamais materiāls. Vienai šādai maizītei vajadzēs:
2 ēd.k. svaigais siers, 1tk tomātu pasta, 2 lielas šķēles tomāts, 3 ēd.k. smalki griezts kāposts, 5 šķēles svaigs gurķis, lobītas garneles – 3 ēd.k., 1ēd.k. krējums, zaļumi
Maizīti plakaniski pāŗgriež uz pusēm vienu maliņu atstājot nepārgrieztu. Atvērumā smērē ar tomātu pastu sajauktu svaigo sieru, liek cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm, lai izsilst. Karstā ātri pilda pārējās sastāvdaļas – tomātus, kāpostus, gurķus, garneles; pārlej ar krējumu, uzkaisa zaļumus. Un lūk jauka viegla brokastu maizīte ir gatava.
P.S. Vīrietis tika pie līdzīgas versijas, tikai ar gaļu (paslēpusies zem kāpostiem, pārkaisīta ar Tandoori Masala), sieru un marinētiem gurķīšiem. Jāsaka, ka arī šī versija bija ļoti laba un garšoja gandrīz vai pēc īsta kebaba.