Bija palikusi pāri glāze ar pabiezu kokosriekstu pienu. Tā kā visādām Thai tipa zupām nepieciešamas ekstra sastāvdaļas, izvēlējos vienkāršas pankūkas. Recepti ņēmu no šī bloga. Kā jau teicu – mērķis bija izlietot pienu lietderīgi, nevis pieturēties pie vegānisma principiem un iedziļināties miltu īpatnībās. Pankūku garša vairāk ir uz banānu pusi – kokosriesktus praktiski nejūt.
1 glāze kokosriekstu piens, 1,5 banāni, 1gl milti, šķipsna sāls, 1tk kanēlis, 1,5 tk cepamais pulveris, eļļa cepšanai, banāni un sīrups pasniegšanai
Banānus sagriež šķēlītēs, liek kombainā kopā ar kokosriekstu pienu, sāli un kanēli. Kuļ ar kapājamo nazi ātrajā režīmā līdz visa masa viendabīga, krēmīga. Pievieno ar cepamo pulveri sajauktus miltus, sajauc, atstāj 10min uzbriest. Pannā sakarsē eļļu, cep brūnas pankūciņas. Pasniedz ar banāniem un pārlietas ar sīrupu.