Cannelloni liesā versija – bez krējuma, siera, pastas un citām treknām lietām.
800g maltā gaļa, 2 resni puravu kāti, 200g sēnes, 1 liels burkāns, 1/2l buljons (var no kubiņa, ja lieto), 1 ola (var bez), sāls, pipari.
Burkānus nomizo, sēnes nomazgā, visu sagriež ripās. Puravu balto daļu sagriež pirksta garuma gabalos. Spiežot ar pirkstu to centrā, izspiež trubiņas ar tukšu vidu. Jādara lēnām un uzmanīgi, lai nesaplēstu.
Gaļu labi samīca ar olu, sāli un pipariem. Blīvi iepilda puravos. Puravus ātri apbrūnina uz pannas. Karstumizturīgā traukā kārto burkānu šķēles, uz tām novieto apceptos puravu stobrus, pārber ar sēnēm. Visu pārlej ar buljonu un liek cepeškrāsnī uz 40-50 minūtēm 180-200°. Cepot periodiski stobrus apgriež uz otru pusi, lai vienmērīgi izsautējas gaļa.