Advente ir gaidīšanas laiks. Gaidam katru dienu, bet pašas svētdienas gribas padarīt īpaši siltas, mājīgas un omulīgas. Nav nekā sirdi sildošāka ziemas vakarā kā karstvīns vai karstā sula un mājas cepumi, kuri vēl silti ir piesmaržojuši visu māju.
2 olas, 250g sviests, 250g milti, 250g cukurs, 1tk cepamais pulveris, vaniļas esence vai cukurs, pūdercukurs.
Olas saputo ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu, vaniļu izmaisa. Turpinot kult pievieno miltus ar cepamo pulveri, līdz mīkla kļuvusi saturīga un stingra. Pa gabalam liek ga ļmašīnā un vaido pirksta garuma cepumus. Liek uz ar cepampapīru izklātas plāts un cep ~200° karstumā, kamēr zeltaini brūni. Gatavus apkaisa ar pūdercukuru.
Garšīgi!