Jūras mošķu biezzupa. Vai mērce. Vai arī sautējums.
200g saldētas mīdijas bez čaulas, 400g saldētie wok dārzeņi, 400ml kokosriekstu piens, 4ēd.k. saldā čili mērce, 1,5tk citronzāles pasta, 3ēd.k. laima sulas koncentrāts, 3 ēd.k. gaišā sojas mērce, 2tk ingvera pulveris
Mīdijas atkausē un iemarinē laima sulās koncentrātā un sojas mērcē.
Sajauc kokosriekstu pienu, čili mērci, citronzāles pastu un ingvera pulveri.
Pannā ielej nedaudz eļļu, sakarsē, ieber dārzeņus. Ātri apcep, pārlej sagatavoto mērci, vāra līdz tā nedaudz sabiezē. Pievieno mīdijas ar visu marinādi, uzkarsē.
Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar vārītiem rīsiem.